Over ons


wp_20160121_001Welkom op de site van Notariaat Slochteren
voorheen ook notariskantoor mr. S. Kalfsbeek!

In het hart van de gemeente Slochteren, midden in de Provincie Groningen, bevindt zich ons kantoor, sinds 2013 gerund door notaris Jeroen van der Ploeg, in het oude gemeentehuis van Slochteren.

Wij hebben een modern kantoor in een rustige omgeving, met aandacht voor het heden maar met respect voor de traditionele waarden. In ieder geval zijn we een laagdrempelig kantoor dat hoopt dat de klant zich snel thuis voelt. Hoewel het niet altijd makkelijk is, proberen we alles zoveel mogelijk begrijpelijk te houden. We houden, daar waar het kan, van humor bij het onderhouden van de contacten, maar zijn natuurlijk serieus waar het de afhandeling betreft.

Wij nemen de tijd voor de klant onder het genot van een kop koffie of thee. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

U kunt bij ons terecht voor alle notariszaken, maar we zijn ieder geval gespecialiseerd in de agrarische praktijk en de afwikkeling van nalatenschappen.

Jeroen van der Ploeg is gecertificeerd executeur en Jelle Kuipers is lid van de Vereniging van Agrarische Specialisten in het Notariaat.

Hoewel je het misschien niet in Slochteren zou verwachten zijn we ook gespecialiseerd in (juridische) begeleiding van projecten, nieuwbouw, appartementensplitsingen en het juridisch organiseren van recreatieterreinen.

Neem contact op